Poveste de succes – Proiecte Web


Pe calea Uniunii Europene cu Concentris

Compania bavareză Concentris Research Management GmbH este specializată în gestionarea proiectelor de cercetare finanțate de UE în domeniul sănătății și a industriei medicale. Aceasta coordonează și controlează sarcinile ne-științifice ale proiectelor UE și oferă servicii de asistență și consultanță pentru oameni de știință și cercetători de la universități, întreprinderi și institute de cercetare, începând de la prima idee de proiect până la finalizarea cu succes.

Începând cu 2010, dezvoltarea, integrarea și susținerea sistemelor CMS pentru proiectele de cercetare UE au fost incluse în portofoliul nostru, deoarece activitățile noastre de afaceri s-au extins.

Parteneriatul a reușit să depășească decalajul tehnic dintre cercetători și specialiști IT, care au contribuit la implementarea cu succes a acestor proiecte.

Durata:
Din 2011
Mărimea echipei:
3 experți
Proiecte:
18
Însumarea muncii:
mai mult de 5.000 de ore
Tehnologie:
HTML5Bootstrap4D3.jsPHP5MySQLPDORESTful servicesWordpressLaravel
Pe calea Uniunii Europene cu Concentris

The Gnome Design Ltd. is providing continuously a professional IT solution in our EU research projects. The reaction time is fast, the finalized job is accurate. The communication with the Gnome team is straightforward. They are always helpful and they offer a pragmatic and cost effective solution. Through our partnership we have experienced Gnome Design Ltd. as a reliable and serious partner and we believe in our continuous collaboration on existing and new requirements and projects.

...read all
Ameli Schwalber (CEO, Concentris Research Management GmbH)