Poveste de succes – Externalizarea în Germania


Gnome Design în echipa KLUSA

Produsul de multiproiect și portofoliul management KLUSA al societății OPUS GmbH, cu sediul în Germania, este utilizat de societățile, firmele multinaționale în cadrul proiectelor lor de cercetare, dezvoltare și producție. KLUSA reprezintă o soluție ce are în mod integral o bază web, ceea ce oferă soluții aferente elementelor de bază ale managementului de proiect: planificarea proiectului, organizarea, defalcarea procesului de muncă, planificarea resurselor, distribuirea și monitorizarea, urmărirea bugetului. Începând cu anul 2008, colaborăm în calitate de partener principal cu OPUS în ceea ce privește dezvoltarea și sprijinirea produsului KLUSA.

În cadrul parteneriatului de lungă durată, echipa noastră este responsabilă de dezvoltarea, planificarea sistemului construit pe tehnologia Microsoft.NET și de sprijinirea produsului. De-a lungul etapelor de lucru, colegii noștri participă în procesele de coordonare, planificare și execuție, însă, pe lângă acestea acționează în calitate de intermediari între echipele virtuale, oferindu-le sprijin prin consultanță și soluții tehnice.

Suntem furnizor exclusiv a produsului KLUSA pe piața Est-europeană. Suntem mândri de această realizare; prin urmare, știm că reprezentăm nivelul calității și profesionalismului german pentru implementarea managementului de proiecte în regiunea noastră.

Durata:
Din 2008
Mărimea echipei:
8 experți
Livrări majore:
28
Însumarea muncii:
peste 16 K de zile lucrătoare
Tehnologie:
ASP.NETC#HTML5WCFMVC
Baza de date:
Oracle
Gnome Design în echipa KLUSA

Fast and smooth communication and software development on a constantly high quality level are key criteria for us. Based on our positive experience we will expand our cooperation in the future, and we are looking forward to working and developing complex state-of-the-art software with our colleagues at Gnome Design.

...read all
Carsten Schmidt, Klusa - Division Manager, OPUS GmbH, Germany