Sikertörténet – Kiszervezett munka Németországba


A Gnome Design Kft. a KLUSA csapatban

A németországi székhelyű OPUS GmbH multi-projekt és portfólió menedzsment termékét, a KLUSA-t multinacionális cégek használják kutatás, fejlesztés és termelési projektjeikben. A KLUSA egy teljesen web-alapú megoldás, ami a projekt menedzsment alap elemeire kínál megoldást: projekt tervezés, szervezés, munkafolyamat lebontása, erőforrás tervezés, büdzsé beosztás és nyomon követés. 2008 óta főpartnerként együttműködünk az OPUS-al a KLUSA termék fejlesztésében és terméktámogatásában.

A több éves partnerség keretén belül csapatunk a Microsoft. NET technológiára épített rendszer fejlesztéséért, tervezéséért és terméktámogatásáért felelős. A folyamatban levő munkafázisok során kollégáink részt vesznek a koordinációs, tervezési és végrehajtási folyamatokban, emellett közvetítőként lépnek fel a virtuális csapatok között, segítve őket a konzultációban és technikai megoldásokban.

Az kelet Európai piacon Gnome Design az exkluzív viszonteladója a Klusa-nak. Büszkék vagyunk erre az eredményre, mivel ez azt is jelenti, hogy cégünk biztosítani tudja a német minőséget és professzionalizmust, ami a projektmenedzsment témakört illeti régiónkban.

Időtartam:
2008 óta
Csapat mérete:
8 szakember
Kiszállítások:
28
Munkaórák:
több mint 16.000 óra
Technológia:
ASP.NETC#HTML5WCFMVC
Adatbázis:
Oracle
A Gnome Design Kft. a KLUSA csapatban

Fast and smooth communication and software development on a constantly high quality level are key criteria for us. Based on our positive experience we will expand our cooperation in the future, and we are looking forward to working and developing complex state-of-the-art software with our colleagues at Gnome Design.

...read all
Carsten Schmidt, Klusa - Division Manager, OPUS GmbH, Germany