Sikertörténet – Webfejlesztés


Uniós úton a Concentris-szel

A németországi Concentris Research Management GmbH egy az EU-által finanszírozott egészségügyi és kutatási projektek koordinálását vezető, dinamikus vállalat. Szakterületük, a konzorciumokba csoportosult kutatási központok által elnyert projektek teljes koordinálása. Ezen főaktivitásuk mellett, támogatási és konzultációs szolgáltatásokat biztosítanak egyetemi, üzleti és kutatási intézmények tudósainak és kutatóinak, a projektek magját képező ötlettől a sikeres kivitelezésig.

A bajor vállalattal való partnerségnek köszönhetően, a Gnome Design Kft. szolgáltatási palettája 2010 óta kibővült egyedi CMS rendszerekre alapuló megoldások fejlesztésével, integrációjával és támogatásával.

A partnerségnek köszönhetően, sikerült felülkerekedni az orvosi kutatók és az informatikai szakemberek közötti szakadékon, ami hozzájárult a projektek sikeres megvalósításához.

Időtartam:
2011 óta
Csapat mérete:
3 szakember
Projektek:
18
Munkaórák:
több mint 5.000 óra
Technológia:
HTML5Bootstrap4D3.jsPHP5MySQLPDORESTful servicesWordpressLaravel
Uniós úton a Concentris-szel

The Gnome Design Ltd. is providing continuously a professional IT solution in our EU research projects. The reaction time is fast, the finalized job is accurate. The communication with the Gnome team is straightforward. They are always helpful and they offer a pragmatic and cost effective solution. Through our partnership we have experienced Gnome Design Ltd. as a reliable and serious partner and we believe in our continuous collaboration on existing and new requirements and projects.

...read all
Ameli Schwalber (CEO, Concentris Research Management GmbH)