Emberi erőforrás


Innovatív HR – “Felelősségteljes munkavállaló”

A “Felelősségteljes munkavállaló” olyan webes alkalmazás, amely segíthet újragondolni az emberi erőforrás-gazdálkodás iránti hozzáállását.

Az alkalmazottak a vállalat legfontosabb eszközei – ők képezik a vállalkozás versenyelőnyeit. Szeretné vonzani és megtartani a legjobbakat; ösztönzést biztosítson nekik, stimulálni őket és éreztetni velük, hogy ők a vállalat küldetésének szerves részét képezik.

Sajnos a hagyományos eszközök használatával nem férhetünk hozzá a legfontosabb munkatársakkal kapcsolatos információhoz. Szeretnénk megoldást nyújtani erre a problémára.

Áttekintve azokat a folyamatokat, amelyekben a legtöbb munkavállaló részt vesz, lehetőséget ad egy közelebbi perspektívára – olyan mértékű intimitásra és megértésre, amely a legtöbb vállalkozó számára ma nem áll rendelkezésre.

A leadott értékelések alapján a SaaS vagy a házon belüli platform olyan jelentési funkciókat kínál, mint például: teljesítmény-diagramok, időszakos jelentések és készség- vagy részleg-összehasonlító táblák.

Technologies:
#html5#bootstrap4#d3js#flexgrid#css3#scss#nodejs#grunt#slimframework#php5.4#mysql#pdo#restfulservices
Készen állsz arra, hogy megismerd alkalmazottaidat? Igényelj egy demót!

360 fokos értékelés

Tájékoztassa a csapatát az elismeréséről és kritikáiról értékelések formájában.

Professzionális HR irányítópult

Legyen folyamatos radaron, hogy megismerje csapata erősségeit és gyengeségeit.

Jelentések és összehasonlítások

Hozzon létre egyéni jelentéseket értékelési szempontok és telephelyek szerint, hogy összehasonlíthassa az emberi erőforrásait.

Testreszabott teljesítménymutatók

Válasszon az egyénileg meghatározott kritériumok közül, melyek révén értékelhet és naprakész  jelentéseket készíthet.